Elk kind op vakantie

YMCA Nederland vindt het belangrijk dat elk kind op vakantie kan. Of je nou rijke ouders hebt, met weinig geld moet rondkomen, gewoon gezellig een weekje weg wilt of medische begeleiding nodig hebt, bij YMCA bieden we veel mogelijkheden.

Y Camps

Y Camps zijn zomerkampen voor kwetsbare kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar.

De kinderkampen en jongerenkampen vinden plaats in Nederland. Bij deze zomerkampen gaat er 1 begeleider mee per 4 deelnemers, zodat er niet alleen tijd is voor gezamenlijke activiteiten, maar krijgt elk kind ook de aandacht wat het verdient en heeft iedereen een topvakantie. De Y Camps zijn er ook voor deelnemers die financieel minder te besteden hebben.

Elk kind doet mee bij een vakantie van Y Camps in Leusden.

YMCA Jongerenreizen

YMCA Jongerenreizen organiseert buitenlandse reizen voor jongeren. De reizen worden georganiseerd door een werkgroep, die zich bezighoudt met het bedenken en uitwerken van de reizen, het werven van deelnemers en stafleden, het organiseren van trainingen, het onderhouden van contacten met lokale YMCA’s en het aanschaffen en onderhouden van materiaal.

Een groep is klaar om een lokale YMCA in Europa te bezoeken.

Fun2Stay

“It’s fun to stay at the YMCA” is al jaren hét credo van het YMCA Kampeercentrum in Leusden. Deze zomerkampen zijn voor kinderen van 7-15 jaar op ons kampeercentrum in Leusden. Je kunt kiezen uit een theaterkamp, ponykamp, gamecamp of algemeen zomerkamp. Fun2stay is ontstaan vanuit YMCA Vakanties. YMCA Kampeercentra heeft al meer dan 80 jaar ervaring met zomerkampen en duizenden kinderen zijn hier al op kamp geweest.

Plezier maken met nieuwe vrienden op het kampeercentrum in Leusden

Clubwerk en zomerkampen