Aanmelding geopend Internationale kamptraining

Van 9 tot 13 mei organiseert YMCA Nederland de internationale kamptraining ESYL: Empowering Summer Camp Youth Leaders. De training vindt plaats op het kampterrein in Leusden en er nemen vrijwilligers deel uit allerlei Europese landen. De training staat in het teken van kennisverbreding, ervaringen uitwisselen en nieuwe ideeën opdoen. Er komen diverse onderwerpen aan bod, van speltraining tot kampmanagement en van leiderschapsstijlen tot evaluatietechnieken.

Interesse?

Ben jij een kampvrijwilliger en tussen de 17 en 30 jaar? Dan kan jij hier natuurlijk ook bij aanwezig zijn. Het is een unieke en leerzame ervaring waarbij je kennismaakt met het werk van internationale YMCA’s. Meer informatie vind je in deze informatiebrief en aanmelden kan door dit formulier in te vullen en te mailen naar rosanne@ymca.nl

Voordat je je aanmeld is het volgende belangrijk om te weten:
• Er wordt van je verwacht dat je alle dagen aanwezig bent en actief deelneemt aan het programma.
• Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We proberen daarbij een zo goed mogelijke mix te maken tussen ervaring, leeftijd, man/vrouw. Daarom is het niet zo dat je bij aanmelding automatisch wordt toegelaten, dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.