YMCA175

Over het festival

Tijdens het YMCA175-festival vieren we dat het 175 jaar geleden is dat sir George Williams in Londen met een paar vrienden de YMCA oprichtte.  Het festival gaat vier dagen duren en zal bol staan van inspirerende bijeenkomsten, workshops, optredens en natuurlijk ontmoeting van andere YMCA’ers van over de hele wereld. Het festival richt zich met name op jonge leiders tussen de 16 en 35 jaar, maar jonger en ouder is ook van harte welkom! In Nederland hebben we een Nationaal Coördinator aangesteld om de Nederlandse delegatie bij elkaar te krijgen. Dit is Mark van Leersum en als jij vragen of opmerkingen hebt, kun je hem bereiken  op 175@ymca.nl.

YMCA Jongerenreizen zal ook met een groep naar Londen komen en vervolgens doorreizen naar de schitterende natuur van Wales. Wil je met deze reis mee, kijk dan op de site van YMCA Jongerenreizen. Vanaf 1 december kun jij daar zien wat voor toffe dingen deze reis in petto heeft!

Daar wil ik bij zijn, hoe kom ik aan tickets?

De verkoop van de early-bird-tickets voor het YMCA175-festival is gestart door YMCA Europe. Wil je ook mee met de Nederlandse delegatie naar Londen  voor dit evenement? Kijk dan even bij de nieuwsberichtenMet deze registratie kunnen we bijhouden hoeveel Nederlandse deelnemers er naar Londen gaan en kunnen we (eventueel) gezamenlijk (bus)vervoer regelen, want dat is natuurlijk wel zo gezellig! Naast deze aanmelding, moet je je ook officieel registreren bij de Engelse organisatie. Dat kan via deze link: https://ymca175.reg.buzz/

Sponsoractiviteiten

YMCA Nederland gaat zichzelf natuurlijk op een ontzettend gave manier presenteren in London. Hierbij is de aanwezigheid van heel veel jonge vrijwilligers, leden en belangstellenden cruciaal. Dat is de reden dat we sponsoractiviteiten willen organiseren en zo willen zorgen dat zoveel mogelijk jonge mensen van YMCA Nederland gratis naar London kunnen. Help jij mee? Hieronder een overzicht van de huidige acties:

Wijnactie, scoor heerlijke wijnen!

Voor het (toepasselijke) bedrag van 17,50 euro (per 2 flessen) kunnen we u twee lekkere wijnen aanbieden uit de collectie van Casa Safra. Zowel de Terra Alta DO Gran Reserva (rood) als de Verdejo blanco Vino Varietal de Espana (wit) zijn leverbaar.

Geeft u voor 1 december uw keuze door, dan kunt u voor de kerst uw wijn afhalen op diverse locaties in het land.

Geeft u na 1 december (maar voor de Kerst) uw keuze door, dan kunt u begin januari uw wijn afhalen op diverse locaties in het land.

Het is goed mogelijk om ook grotere aantallen te bestellen. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk of als cadeau voor alle familieleden. Bij bestellingen vanaf 12 flessen krijgt u uw bestellingen gratis thuis geleverd.

Vul voor bestellingen het formulier op de nieuwspagina in  (minimale afname 2 stuks, afhalen alleen mogelijk voor personen ouder dan achttien jaar).

foto: www.facebook.com/ymca175
Kom bowlen en kletsen

Maandagavond 17 december wordt er een bowlingavond georganiseerd bij Bison bowling Maarssen.

Waar?

Bison bowling; Bisonspoor 2023, te Maarssen.

Hoe laat?

19.30 tot 22.00 uur

Wat gaat er gebeuren?

We hebben een aantal banen gereserveerd en per baan kunnen teams van 4-6 mensen zich inschrijven voor €60 per team. Tijdens de avond wisselen teams elkaar af. Drinken is op eigen kosten.

Tijdens het bowlen zullen loten worden verkocht. Met die loten kun je leuke prijzen winnen, die je meteen mee naar huis kunt nemen. De opbrengst van deze tombola is ook voor de reis naar YMCA 175.

Laat zien dat jou club/organisatie/vereniging de beste is en misschien ook nog de mooiste prijzen mee naar huis neemt.
Mocht je geen heel team op de been kunnen brengen, dan koppelen wij je aan een team.

Meld je nu met een team aan via 175@YMCA.nl. Hierbij graag even de naam van jullie club/vereniging/organisatie en de namen van alle teamleden vermelden. Een leuke teamnaam mag al worden doorgegeven. Voor het beste team is er een kleine attentie en eeuwige roem.

Foto: Bison Bowling Maarssen

Clubwerk en zomerkampen